Velkommen til babysvømmng

Praktisk informasjon og tips til alle dere som skal begynne på babysvømming.

⭐️ Parkering av barnevogn
Parker barnevogner nede i underetasjen ved heisen og bruk heller bilstol eller bæresele oppe. Det er trangt om plassen i resepsjonen. Bilstolene er det plass til under stellebordet I garderoben eller i rommet merket «utstyr baby» i damegarderoben.

⭐️ Badetruse/badebleie
Badebleier får dere i resepsjonen. Badetruse eller badebleie er valgfritt.

⭐️ Dusjen
Vi starter alle kursene på kanten med opprop og info før vi går i bassenget. Er du tidlig ute, så helst ikke gå i vannet, da babyene blir fort kalde og slitne. De voksne MÅ dusje først, men babyene trenger ikke dusje før kurset. Etter kurset burde babyene dusjes for å skylle av klorvannet. Husk at babyer fort blir kalde, så gjerne stell de små først og pakk de godt inn, før dere dusjer selv. I dusjen kommer jeg til å legge en matte på gulvet, og sette et par stoler, som de større babyene kan bruke. I tillegg vil det være en reiseseng der.

⭐️ Mat og drikke
Bading er slitsomt! Det kan være greit å ha en flaske klar i garderoben, hvis man ikke ammer.

⭐️ Bilder
Det er desverre ikke lov å ta med seg mobiler/kamera inn i svømmehallen. Vi tar bilder en av de siste kursdagene, disse får dere tilsendt på mail. Bildene inngår i kursavgiften. Informasjon om fotodag blir gitt på kurs og tilsendt på mail. Nå er det bare å glede seg til kursstart. Det gjør iallefall Vanja!