Hverdagen hos Vannvettene

Vannvettene er et lite svømmefirma drevet av oss, Vanja og Bente – vi med felles lidenskap for vann og undervisning. La oss ta en titt på hvordan en typisk uke ser ut for Vannvettene som multitasker og balanserer mellom instruktørroller, administrasjon og gleden av å lære andre å svømme.

Et lite svømmefirma, Vannvettene Vanja og Bente

Drømmen som ble til virkelighet: Det hele startet med en mangeårig drøm som våren 2023 ble til starten på dette eventyret. En kjapp melding på messenger ble besvart med både skrekk og glede. Fra den dagen begynte reisen for oss, fra drøm til virkelighet. Med støtte fra ektefeller, øvrig familie og en trofast venninne(Kate) med masse erfaring, ble fundamentet for Vannvettene lagt og styret dannet.

Hverdagen hos Vannvettene 2
Kontoret på kjøkkenet i stussligvegen 3

En typisk uke:
Mandag: Dette er ukens møtedag. Her jobber vi fra kjøkkenbordet i Stusslivegen 3. Da legger vi planer for hvert svømmekurs i uken. Selv om vi kun er sammen som instruktører i vannet på tirsdagskvelder og snart også på torsdagskvelder legger vi planer og rådfører oss med hverandre om det meste. I tillegg tar vi de fleste avgjørelsene sammen, går gjennom langsiktige planer, fotografering, nettsider, sosiale medier, innkjøp og alt mulig annet.

Torsdag: I noen uker nå har Vanja hatt barnehagesvømming i Kongsbadet med Mosogn barnehage fra Arneberg. Snart vil også torsdag bli svømmekveld med småbarnssvømming, fordi vi endelig endelig har fått litt mer tid i bassenget.

«Helg» på fredager: Selv om fredager er ment å være helgedag, er det sjelden rolig for oss. Ideer og tanker kan dukke opp når som helst, og helgedager er ingen unntak. Små oppgaver og planlegging inntar ofte tiden, selv om det er på grensen mellom arbeid og fritid.

Hverdagen hos vannvettene
Avslutning med diplomer og livredning krever også forberedelser.

Sammen er vi sterke:
Vi to besøker hverandres kurs og gir gjensidig støtte så ofte vi har mulighet, det er også en viktig del av vår arbeidsfilosofi. I tillegg til den travle ukentlige timeplanen, er samarbeidet og støtten fra hverandre og svømmerne i Vannvettfamilien uvurderlig.

Takk for hverdagen: Til slutt, en stor takk til alle svømmerne som gjør hverdagen vår så spesiell. Uten deres støtte og tillit ville ikke Vannvettene vært det samme. Dere er en del av vår hverdag og vår suksess, og vi er evig takknemlige.

Hverdagen hos Vannvettene 6
Variert hverdag. Fra innkjøp av leker og utstyr til saft og planlegging i sola.

Så der har dere det – et lite dykk inn i hverdagen til Vanja og Bente hos Vannvettene. En hektisk, men givende reise fylt med lidenskap, samarbeid og kjærlighet for vannet. Takk for at dere er med oss på reisen!

Hilsen 

Vanja og Bente – Vannvettene