Barn kan ha varierende dagsform og motivasjon på svømmekurs.

dagsform
Herlige Frøya og Mamma Ragnhild. Alle rettigheter til bildet tilhører foreldrene.

Noen ganger deltar barna med masse energi og glede på kurs og andre ganger reagere de ikke slik vi ønsker i svømmetimene. Det kan være at de trenger ekstra nærhet eller har en mindre samarbeidsvillig dag. Her prøver vi å tilpasse øvelsene eller akseptere at barnet søker kos og trygghet hos foreldrene.

Det er helt naturlig at det kan oppstå vanskelige situasjoner. Likevel er det ofte gjennom mestring at gleden og motivasjonen til å fortsette å jobbe kommer.

Om ditt barn gråter eller er urolig under kurset, vær trygg på at både instruktørene og de andre foreldrene har egne erfaring med akkurat dette. Vi støtter og oppmuntrer barna og hverandre for å skape gode kurskvelder for alle.

La oss fortsette å tilpasse oss barnas dagsform, støtte deres utvikling og skape en positiv og inkluderende opplevelse for alle på baby- og småbarnssvømmingen.

Vi i Vannvettene er så stolte over å se hvor flinke alle er til å heie på hverandre og til å prøve å hjelpe og motivere både egne og andres barn på våre kurs!

Klem fra Vannvettene Vanja og Bente