Halvveis gjennom kursrunden. Se utviklingen og gled dere til resten!

Førskolesvømming hos Vannvettene
Førskolesvømming med Vannvettene. Bildet er delt med tillatelse fra foreldrene. Alle rettigheten til bildet er deres.

Livredning og selvberging
I denne andre halvdelen av kurset vil vi rette litt mer oppmerksomhet mot livredning og selvberging. Vi ønsker å dele viktig kunnskap om hvordan både barn og foreldre kan håndtere situasjoner som involverer vannsikkerhet. Ved å øve sammen i trygge omgivelser blir en reell nødsituasjon mindre skremmende og enklere å håndtere for alle.

Vi fortsetter å fokusere på selvberging. Våre øvelser handler om å kunne redde seg selv. Dette inkluderer å kunne reise seg selv etter en uventet dukkert, å ta ansvar for dybden og snu mot grunna, og å mestre pusteteknikker under vann.

Dykk på førskolesvømming
Dykking på førskolesvømming med Vannvettene. Bildet er delt med tillatelse fra foreldrene. Alle rettigheten til bildet er deres


Vi jobber også med å lære å vende over på ryggen etter hopping eller fall i vannet. På ryggen kan vi flyte, puste og rope på hjelp om nødvendig. Vi gjør vårt beste for å gjøre disse øvelsene morsomme, for vi tror at læring skal være en spennende opplevelse!

Vår tilnærming er alltid å tilpasse øvelsene til hvert barns individuelle nivå. Dette sikrer at alle kan utvikle seg og føle mestring i løpet av kursrunden.

Vi er så heldige som får jobbe med disse fantastiske barna og babyene, og selvfølgelig med de flotte og engasjerte foreldregruppene som deltar i øvelsene sammen med barna. Drømmejobben blir bare bedre og bedre med hvert øyeblikk vi tilbringer sammen.

Takk for deres tillit og engasjement. Vi gleder oss til å fortsette denne spennende reisen med dere i den gjenværende halvdelen av kursrunden!

Vannvett-klemmer fra Vanja og Bente