Takk for en fantastisk første kursrunde!

Småbarnskurs
Alfred på småbarnskurs 2-3 år (Foreldrene har alle rettigheter til bildet)

Fokuset har vært på trygghet, glede og mestring, mens vi har jobbet med selvberging og svømmeferdigheter. Vi har jobbet med alt fra grunnleggende ferdigheter som å snu seg på ryggen for å puste etter å ha ramlet i vannet, til å ta ansvar for seg selv ved å reise seg og stå når man går under på grunt vann. De eldste deltakerne har til og med fått utfordringer som ryggflyt, svømming, dykking og stup.

Mille på småbarnsvømming
Mille på småbarnskurs 3-4 år. (Foreldrene har alle rettigheter til bildet)

Vi har vært vitne til fine fremskritt hos alle våre deltakere, som har blitt mer selvsikre, tøffere og dyktigere i vannet. Det har vært en ære og glede å følge både babyer, barn og deres foreldre gjennom denne kursrunden. Vi vil takke dere for deres innsats, smil og samarbeid – dere har vært helt fantastiske!

Vi er også begeistret for å kunngjøre at mange av dere har bestemt dere for å fortsette med oss i den kommende kursrunden. Vi gleder oss til å fortsette å utforske og utvikle svømmeferdighetene deres. Og for de av dere som velger å ta en pause, vit at dere alltid er velkomne tilbake når det passer dere.

Vi ser frem til mange flere spennende øyeblikk i vannet sammen med dere. Takk for at dere har valgt Vannvettene som deres svømmeskole, og vi gleder oss til å se dere igjen i fremtiden.

Husk å følge med på vår hjemmeside og sosiale medier for oppdateringer og informasjon om kommende kurs og arrangementer. Sammen vil vi fortsette å utforske gleden ved svømming og vannaktiviteter.

Med takknemlighet og begeistring
Vanja og Bente