Nå kan du søke støtte til baby- og småbarnssvømming i Kongsvinger.

Kommunen har nylig utvidet støtteordningen, slik at familier nå kan søke om økonomisk støtte til deltakelse i baby- og småbarnssvømming.

Åpner dørene for de aller yngste

Tidligere har støtte fra kontingent-kassa kun vært tilgjengelig for barn og ungdom i alderen 6 til 19 år. Nå har Kongsvinger kommune bestemt å inkludere de aller yngste medlemmene av samfunnet. Det betyr at selv babyer og småbarn kan delta i svømmekurs med økonomisk støtte fra kommunen. Det er vi i Vannvettene glade for.

Å søke om støtte til babysvømming og småbarnsvømming er enkelt. Foreldre eller foresatte kan ta kontakt med Kongsvinger kommune for å få informasjon om søknadsprosessen. Denne støtten er en fantastisk måte å sikre at alle barn i Kongsvinger har muligheten til å lære viktige svømmeferdigheter fra en tidlig alder.

Formålet med kontingentkassa er å bidra til at alle barn og unge i Kongsvinger skal ha mulighet til å delta i en ukentlig/jevnlig fritidsaktivitet.

Målgruppen er barn og unge i alderen 0 – 19 år, som trenger økonomisk hjelp til å betale for aktiviteten på grunn av utfordrende familieøkonomi.

Beslutningen om å inkludere babysvømming og småbarnssvømming i denne støtteordningen vil ikke bare hjelpe mindre barn med å utvikle verdifulle ferdigheter, men det vil også styrke båndene mellom foreldre og deres små i et trygt og morsomt miljø på et tidligere stadie i livet. Vi i Vannvettene gleder seg over å kunne være med å gi flere muligheten til å oppleve baby- og småbarnssvømming.